Idrottsmassage

Jag har masserat killarna i före detta Svenska brottningslandslaget: Hjalmar Sjöberg, Jimmy Lidberg, Ara Abrahami, Jimmy Samuelsson, Mohammed Babufat, Martin Lidberg.

Exempel på andra elitidrottare som jag masserat är: Svenska Boxningslandslaget åren 2003-2006
Magnus Samuelsson (Sveriges starke man), Mickael Sjödin (Handboll), Malin Söderqvist (Boby Fitness), Pierre Chamoun (Bodybuilder) med flera.

Den massage som jag utför är en blandning av den Finska och Europeisk massage, vilket är en något kraftigare variant av den massage som vi vanligtvis använder oss av här i Sverige. Man går ganska djupt in i musklerna för att komma åt alla så kallade "muskelknutar" eller muskelspänningar (som det egentligen heter) dessa yttrar sig i stelhet eller smärta som oftast ligger ganska långt ner i muskelns mitt.

Massagen är främst fokuserad på att få bort muskelspänningarna men den snabbar också upp läkningen av mindre muskelbristningar som uppstår när en muskel använts hårt eller länge.

Den här behandlingen är till för dig som vill ha en riktig rejäl massage som verkligen gör nytta (nöjda landslagsidrottare som bevis!). Jag har egentligen inte en fastställd behandlingstid utan erbjuder tid efter behov, 30 minuter, 60 minuter 90 minuter och uppåt. Det är själva muskelspänningarnas omfattning och hur länge den har funnits som är avgörande för hur lång massagetid som behövs.

Pris

60 min 750 kr
120 min 1500 kr

Muskelrekond

08-99 99 03
muskelrekond@gmail.com

Olshammarsgatan 15 Kv
124 75 Bandhagen