MidLaser och Infravärmebehandlingar

Det finns olika typer av värmebehandlingar när man har ont i kroppen. Vi kan hjälpa till med två typer av behandlingar, en hel kroppsdel i värmetunnel eller parafinbad för händer. Paraffinbad är lämpligt om du har problem med dina fingrar och handleder. Har du reumatiska problem är detta ett alternativ. Det går till så att man doppar händerna efter noggrann rengöring i ett paraffinbad och sitter sen med händerna väl inpackade så att värmen sitter kvar så länge om möjligt tiden brukar vara ungefär 30 min. Detta mjukar upp lederna och värmen dämpar värk.

MID-Laser - Terapeutisk laser

Laserterapi har många fördelar. Vi kan er bjuda laser för problem såsom smärtlindring, inflammationer, artros, svullnader och tendiopatier. Smärtan försvinner ofta snabbt och läkningstiden blir avsevärt kortare. MID-laser används även framgångsrikt vid olika hudproblem såsom eksem, svårläkta sår, munsår, psoriasis mm.

Teapeutisk laser är ett verktyg som idag används alltmer inom hälso- och sjukvård. Terapeutisk laserbehandling är en mycket väldokumenterad metod.

Laser botar inget men påskyndar läkningsprocessen, dvs på cellnivå ökar energimängden vilket påskyndar cellernas läkningsprocess.

För att få en bättre förståeles vad laser är så rekomenderar jag att Ni läser mer om laser på www.Irradia.se

Vi använder irradias Mid laser produkter sedan 2007

Pris

5 min 138 kr
10 min 275 kr
15 min 413 kr
20 min 550 kr
osv med 138 kr/5 min

Muskelrekond

08-99 99 03
muskelrekond@gmail.com

Olshammarsgatan 15 Kv
124 75 Bandhagen